top of page

OVER TRAVELDUDES ENTERTAINMENT

Wij zijn Bart en John en samen zijn wij de TravelDudes! Wij zijn een paar jonge mannen die zich realiseren dat het oude, bekende en suffe konijn in de hoed dood is. Tijden veranderen en wij vinden dat entertainment daar in mee moet gaan. Entertainment moet vernieuwend, fris en persoonlijk zijn!


De TravelDudes verzorgen de leukste variété shows, workshops en energizers van Nederland. Onze diensten zijn vermakelijk voor jong en oud. Ben jij op zoek naar een hilarische show voor op de camping of in je hotel? Ben je net als honderden andere juffen en meesters op zoek naar een show voor tijdens de Kinderboekenweek? Is er een jubileum wat gevierd mag worden? Of ben je voor jouw zakelijke event op zoek naar een energizer om de dag of lezing fris te beginnen?

Er is genoeg te verzinnen. Wat de reden ook is: samen met jou zorgen wij ervoor dat onze variétéshow, workshop of energizer perfect aansluit op jouw feestgelegenheid of event!

Onze missie:
Wij zijn geen ouderwetse goochelaars of oubollige clowns... wij zijn TravelDudes Entertainment en ons doel is de wereld rondreizen door te doen waar onze passie ligt: ENTERTAINEN! Onderweg zijn wij op een missie om de oude kunsten te vernieuwen en deze weer op een verfrissende manier onder de aandacht te brengen bij iedereen die we tegen komen.


Enthousiast geworden? Boeken kan via onderstaande knop!

bottom of page